Vinderen af påskekonkurrencen 2015

Lucas fra 3.b er vinderen af påskekonkurrencen på skolebiblioteket, eller læringscenteret, som det rettelig hedder.

Nyhed billede
Her modtager Lucas (det er ham i midten) sin velfortjente præmie af påskekonkurrencen 2015 på skolens bibliotek af eleverne Matilde og Adam fra 2.b.
Lucas blev så glad, at han udbrød "Jeg har ALDRIG vundet noget... jo, altså engang vandt jeg på et skrabelod, men jeg har aldrig vundet noget sådan helt til mig selv." Nu håber vi ikke, at Lucas får ondt i maven, når han skal spise præmien, som er på størrelse med et nyfødt barn.

Indlejret objekt

Christina Glob den 16-03-2015
    En lille ”infohusker” fra Tandplejen.

Alle børn indkaldes via SMS eller digital post, med besked om at ringe og aftale en tid til regelmæssigt tandeftersyn. Husk at meddele evt. nyt mobil tlf nr.

Tandeftersyn, tandstillingskontrol og tandbehandling sker altid på
    Tandklinikken
     Ishøj Søvej 200 ( Strandgårdsskolen )
     Bus 127 stopper ved Strandgårdsskolen.

Vi har åben på alle skoledage fra 8-15 og enkelte dage til kl. 17.

Tandreguleringsbehandling sker, kun efter henvisning herfra,
    på Tandreguleringsklinikken i Hvidovre.

Yderligere information findes på vores hjemmeside www.ishoj.dk/tandplejen