Idrætsdag i varmen

Det var et brag af en idrætsdag på Vejlebroskolen. 8. klasserne stod for den praktiske del over for indskolingen på plænerne, og det gjorde de VIRKELIG godt, tak for det.

Nyhed billede
Vi blev udsat for en bred vifte af aktiviteter, der alle var nye varianter af gamle kendinge men med spændende nye facetter. Eleverne svedte helt igennem og måtte rende efter vand adskillige gange.
Kaffen kom ikke frem til personalet, og det overlevede vi jo nok, men så stod et flot traktement klar efter anstrengelserne :)

Indlejret objekt

Christina Glob den 21-12-2015
    Her finder du skolekalenderen for Ishøj Kommune
    Grethe Jensen den 25-08-2016
    Kantinens prisliste - Se vedhæftede
  • Anna Helene Holmbæck den 23-08-2016
    Åbningsarrangement på Kulturskolen

Ishøj Kulturskole slår dørene op til en ny sæson med masser af kreativitet, musik og dans. Hør nærmere og få en musikalsk smagsprøve på husets aktiviteter til et velkomstarrangement for elever og forældre den 21. september kl. 17

Ishøj Kulturskoles leder Poul Rosenbaum byder velkommen til den nye sæson, hvor der bliver mulighed for spørgsmål og samtale om undervisningen samt information om kommende arrangementer på Kulturskolen. Desuden vil man kunne opleve to af Kulturskolens mange sammenspilhold – Strygerteamet og Harblonika.

I denne sæson er der undervisning i mange forskellige fag, instrumenter og sammenspil, billedfag og dans og bevægelse. Der er stadigvæk enkelte ledige pladser at kunne tilmelde sig.

Deltagerbetalingen ligger blandt de laveste i landet, og der kan efter særlige forhold tilbydes friplads. Instrumenter kan lånes gratis, og sammenspil er tillige gratis, hvis man i forvejen er tilmeldt et instrumentfag eller sangundervisning.

Der er gratis adgang til dette arrangement.

For yderligere information se www.ishojkulturskole.dk

Poul Rosenbaum,
    Kulturskoleleder